Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

I Sportyfied.com arbejder vi med en meget åben politik overfor vores kunder såvel som samarbejdspartnere. Derfor er vi også åbne omkring vi behandler dine personlige oplysninger.


HVORFOR SKAL I BRUGE MINE OPLYSNINGER?

Når du bestiller fra Sportyfied.com godkender du samtidig, at vi lagrer og anvender dine informationer til at levere din ordre, og til at yde den kundeservice du har krav på. Både før og efter købet.


PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at kunne gennemføre ordrer på sportyfied.com skal du som minimum oplyse følgende:

- Navn

- Adresse

- E-mailadresse

- Telefon/mobilnummer

Dine data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt. Vi gemmer informationerne 5 år fra udgangen af kalenderår, hvor oplysningerne er afgivet, jf. bogføringslovens § 10.

Vi tager ansvaret for alle personlige oplysninger som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du lader dig registrere i forbindelse med køb. Dine personlige oplysningerne opbevares sikkert hos sportyfied og overdrages eller sælges ikke til tredjepart.

Vi videregiver persondata (navn, adresse, mail og telefonnummer) i forbindelse med shipping og forsendelse af dine varer til vores shipping leverandører, således at de kan sørge for levering af dine varer.

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af SSL kryptering (Secure Sockets Layer). Det betyder at al information, der sendes mellem køber og sælger krypteres.

Hvis du ønsker at få oplyst eller gøre indsigelse i forhold til de persondata vi har registreret om dig, kan du rette henvendelse til sportyfied.com på kontakt@sportyfied.com.

Er der fejl i de registrerede persondata eller ønsker du at vi sletter dine persondata skal du kontakte os på kontakt@sportyfied.com.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata skal du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 Kbh. K, mail: dt@datatilsynet.dk.


COOKIES

En cookie er et velkendt redskab som bruges overalt på hjemmesider. Bl.a. til at huske dit login, gemme produkter i din indkøbskurv mm. Det er en lille tekstfil som bliver gemt på din computers harddisk. Det er vigtigt du har indstillet din browser til at acceptere cookies, ellers er det ikke muligt at gennemføre en ordre på sportyfied.com.


Vi anvender cookies til at håndtere hele vores købsflow samt til at måle trafikken på sportyfied.com. Vi samler oplysninger via cookies til at bl.a. at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside og målrette vores markedsføring. Vi benytter os både af første- og tredjeparts cookies på sportyfied.com.


BETALING

Vi benytter NETS (Tidligere PBS) som vores betalingsleverandør. NETS er Danmarks mest benyttede betalingsleverandør hvilket er din garanti for høj sikkerhed. Pengene bliver hævet fra din konto via NETS. Som personlige oplysninger, fremsendes al information krypteret med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af tredjepart.

Bemærk at ingen af dine konto- eller kortoplysninger bliver gemt på vores servere. Vi sender dem i stedet direkte til PBS når du laver en transaktion. Dette sikrer en sikker oplevelse når du handler online hos os. Vi udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Skal du købe tøj/udstyr til et helt hold? Så kontakt Dennis på dw@sportyfied.com for tilbud
Giv et GAVEKORT i julegave. Skriv det beløb I ønsker at give for til: th@sportyfied.com, så hjælper vi jer.
luk